PERSBERICHT


Voorzitter Klaas Huijbers staat in de seizoengids HandbalVandaag

 Voorzitter Klaas Huijbers van Zwaluwen Kolhorn staat in de nieuw uit te geven seizoengids van HandbalVandaag. De eerste uitgave van de gids is in het weekeinde van 19 en 20 oktober. In de seizoengids presenteren 33 verenigingen uit Noord-Holland Noord zich, te weten: DSO, JHC, ZAP, Tonegido, Kleine Sluis, DWOW, SV Wieringerwaard, Geel-Zwart, Dosko, HVS, Petten, Schagen, Zwaluwen Kolhorn, VZV, Nieuwe Niedorp, DES, Dirkshorn, Hollandia T, Con Zelo, Meteoor, Spartanen, Westfriesland SEW, ’t Fortuin/VVW, Westfriezen, Hugo Girls, KSV, Tornado, Lacom ’91, Berdos, A&O, KRAS/Volendam en de fusieteams VLC en Tonegido/Kleine Sluis.

De seizoengids van HandbalVandaag is de uitbreiding op het succesvolle internetplatform, www.handbalvandaag.nl, waar elke dag het laatste handbalnieuws uit de Noordkop op te vinden is. Johan Koorn (initiatiefnemer van HandbalVandaag) en John van Woesik (JVW Uitgeverij) hebben de handen ineengeslagen om de seizoengids mogelijk te maken. Het resultaat is daar: 32 pagina’s vol met daarin een vooruitblik op het zaalseizoen met trainers, coaches, teambegeleidsters, vrijwilligers en bestuurders van de 33 verenigingen die hun medewerking hebben verleend.

 

,,Het was een flinke klus, maar meer dan de moeite waard”, zo vertelt Johan Koorn, initiatiefnemer van HandbalVandaag. ,,Samen met John van Woesik is deze seizoengids gerealiseerd. Het mes snijdt aan twee kanten. Verenigingen krijgen de kans zich te presenteren en liefhebbers krijgen een prachtig voorgerecht op het nieuwe handbalseizoen voorgeschoteld. De verenigingen reageerden allemaal enthousiast en zijn blij dat de handbalsport op deze wijze onder de aandacht wordt gebracht.”

De seizoengids van HandbalVandaag wordt verspreid bij alle deelnemende verenigingen, maar is voor handballiefhebbers die geen lid van Zwaluwen Kolhorn zijn ook te bestellen voor € 4,50 door te mailen naar redactie@handbalvandaag.nl. U krijgt dan een prachtig full color exemplaar toegestuurd.

Het internetplatform HandbalVandaag gaat zijn derde seizoen in. ,,Ook in het seizoen 2013-2014 staat HandbalVandaag elke dag weer voor u klaar”, aldus Koorn. ,,Waar aan het einde van dit seizoen weer de voorbereidingen zullen beginnen voor een nieuwe seizoengids. Want de reacties zijn zo enthousiast en verbluffend, dat deze er zeker zal komen.”

Foto HandbalVandaag John van Woesik en Johan Koorn