Draagt u sport voor jong en oud in Kolhorn e.o. een warm hart toe?

 

Stichting Sportcomplex Kolhorn is druk bezig om middelen te verzamelen voor het verplaatsen van het handbalveld naar de velden van VV Kaagvogels.

 

Uiteindelijk doel is om de sportverenigingen binnen Kolhorn onder een dak te krijgen. Hierdoor is in de nabije toekomst een mooi en multifunctioneel sportcomplex in Kolhorn aanwezig, en blijft sport voor de jeugd en volwassenen gewaarborgd.

 

Om dit doel te realiseren is de stichting naarstig op zoek naar een aantal vrijwilligers, die het bestuur willen helpen om de sportveiling te organiseren.

 

Het is naar mijn mening niet alleen het belang voor de handbalvereniging maar ook in het belang van de voetbalvereniging en de inwoners van Kolhorn om faciliteiten binnen het dorp te behouden.

 

Daarom is het nodig om de handen bij elkaar te voegen in het belang van een ieder die iets heeft met de verenigingen of het dorp.

 

De stichting onderzoekt, naast verplaatsing van het handbalveld, ook de mogelijkheden voor de aanleg van een jeu de boules baan en een beachveld dat gebruikt kan worden voor handbal, voetbal en volleybal. De middelen hiervoor kunnen worden gehaald uit diverse sponsoring uit het land. Hiermee worden de huidige sportvelden volledig geüpgraded naar een sportcomplex met voor iedereen een mogelijkheid tot sporten en gezelligheid.

 

Om dit te bereiken zijn er nog een aantal vrijwilligers nodig, omdat simpelweg niet alles door een aantal bestuursleden en de huidige vrijwilligers kan worden gedaan.

 

Er is al veel werk verzet om de middelen te verzamelen en ook de gemeente Hollands Kroon heeft een investeringssubsidie toegekend.

 

Wij zoeken nog versterking en daarom een oproep aan alle welwillende die de stichting wil helpen zodat we met elkaar ook daadwerkelijk samen bouwen aan een nieuw sportcomplex!

 

Interesse? Meldt u dan aan het stichtingsbestuur via email of een belletje naar 06-27286129.

 

Namens het stichtingsbestuur

 

Klaas Huijbers, voorzitter