Opnieuw een artikel in de media over de aanstaande ‘verhuizing’ van het handbalveld naar het terrein van vv Kaagvogels. Dit keer op de website van Hollands Kroon Vandaag.


KOLHORN – Het doel van handbalvereniging Zwaluwen uit Kolhorn is eindelijk werkelijkheid geworden: een nieuw handbalveld voor HV Zwaluwen aan het complex van Kaagvogels. Deze verenigingen gaan dus ‘samenwonen’.

,,Dankzij de geweldige inzet van velen is na lange tijd een prachtig doel bereikt. Hiermee kunnen we samen verder bouwen aan een mooie en duurzame sportieve voorziening in Kolhorn”, laat de club enthousiast weten.

Om het gezamenlijke complex verder te upgraden, en het handbalveld te kunnen voltooien, zijn extra middelen nodig en daarom organiseert de stichting een obligatie-actie. De aftrap is 31 januari. Vanaf 15.30 uur wordt u feestelijk ontvangen in kantine van VV Kaagvogels uiteraard met een heerlijk hapje en dito drankje.

Om 16.00 uur start het programma en zal de eerste obligatie officieel worden uitgereikt aan voormalig wethouder Jan Steven van Dijk. Verder geeft de stichting deze middag een korte presentatie over haar plannen en presenteert zij haar nieuwe logo. Het programma eindigt om 18.00 uur.

De club: ,,Wij zien u heel graag op 31 januari as om samen met ons en alle anderen te proosten op het begin van een hele mooie nieuwe samenwerking van VV Kaagvogels en HV Zwaluwen.”

Foto: Voorzitter Klaas Huijbers

BRON: Hollands Kroon Vandaag